همانگونه که از اسمش پيداست، عسل انجير ترکيبي از عسل طبيعي و انجير درجه يک مي باشد.
ميل کردن انجير به همراه عسل طبيعي و با کيفيت مي تواند خواص اين مواد مغذي را تکميل کرده و مخلوط مصرفي را به يک سوپر فود بدل کند.
انجير سرشار از انواع ويتامين ها از جمله B ، A و C است. همچنين انجير، غني شده از انواع مواد معدني از جمله آهن، پتاسيم، کلسيم ، منيزيم و فسفر مي باشد. هر کدام از اين مواد معدني خواص درماني زيادي را به انجير بخشيده اند.
آيا از خواص فوق العاده عسل انجير اطلاع داريد؟
عسل انجير در تسکين زخم معده بسيار مفيد است. انجير، ضد سرطان است. انجير تازه ، غني از بتاکاروتن و ويتامين ث است. اين دو آنتي اکسيدان در پيشگيري از ابتلا به سرطان نقش مهمي را ايفا مي کنند.
مخلوطي از اين دو ماده ي مغذي، آن را به يک ميوه ي فوق العاده براي کم خون ها مخصوصا افراد مبتلا به کم خوني فقرآهن تبديل کرده است. انجير منبع خوبي از کلسيم و پتاسيم است. کلسيم موجب افزايش تراکم استخوان و پتاسيم، دفع کلسيم از طريق ادرار را کاهش مي دهد.
از اين رو انجير يکي از بهترين ميوه ها براي افزايش تراکم استخوان است از طرفي انجير به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعاليت سلول ها و توليد انرژي زياد در بدن نيز مي شود، همان چيزي که معمولا کم خون ها از آن شکايت دارند.
شايد بدانيد که مواد غذايي حاوي فيبر نقش موثر و مفيدي در مديريت و کنترل وزن ايفا مي کنند. فيبر، گرسنگي را به تأخير مي اندازد و از اين رو در رژيم هاي کاهش وزن جايگاه ويژه اي دارد. البته به آن شرط که در خوردن آن و ساير مواد غذايي نيز از حد تعادل خارج نشويم.
درباره این سایت