سير را ميتوانيم به صورت پخته يا خام بخوريم و با کمک آن، قدرت دستگاه ايمني بدن و تندرستيمان را بيشتر کنيم. بيشترِ خواص و فوايد سير براي سلامتي به دليل ترکيبي است به نام آليسين. آليسين از طريق دستگاه گوارش وارد خون ميشود و تمام بدن را طي ميکند و از آن پس تاثيرات قوي و مفيدش را در بدن اعمال ميکند. از طرف ديگر عسل يک ابر داروي طبيعي است . ترکيب اين دو يک داروي شگفت انگيز و در عين حال طبيعي را براي سلامتي و درمان بيماري ها به وجود مي آورد.
در اين مقاله توصيه ميشود معجون عسل و سير را 7 روز ناشتا بخوريد تا اثرات شگرفاش را ببينيد.
همچنين از سير براي کاهش علائم آرتروز، ديابت و بزرگ شدن پروستات استفاده ميکنند. ميتوانيم از سير براي درمان مشکلات سلامتِ روزانهمان و بالا بردن متابوليسم(دگرگشت) و انرژي استفاده کنيم.
از ديگر ويژگيهاي سير ميتوان به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بيماريها و از بين بردن سموم اشاره کرد. اگر سير را با پياز و زنجبيل مخلوط کنيم، به داروي قدرتمندي دست مييابيم که ميتوانيم آن را به جاي شيمي درماني استفاده کنيم.
بهتر است سير را به صورت خام مصرف کنيم؛ اين بهترين روشِ بهرهمندي از خواص متعدد آن است. توصيه ميشود حبههاي سير را تکه تکه کنيد و بگذاريد 20 دقيقه بماند، و سپس آن را با شکمِ خالي بخوريد.
از طرف ديگر، عسل مادهاي معجزهآسا تلقي ميشود و خواص دارويي، درماني و خوراکي بسياري دارد که مصرف آن تاثيرات مثبتي بر قسمتهاي مختلف بدن دارد.
بسياري از پزشکان توصيه ميکنند معجون عسل و سير را 7 روز ناشتا بخوريد يا با شکم خالي ميل کنيد. تمام کاري که بايد انجام دهيم اين است که 2 يا 3 حبه سير را خرد و با يک قاشق غذاخوري عسل مخلوط کنيم. اين ترکيب به ما انرژي و سلامتي بيشتر ميدهد. پس از 7 روز اثرات آن بر سلامتي شما آشکار خواهد شد.
سير زماني که با مزاياي عسل مخلوط ميشود، براي سيستم گردش خون بسيار مفيد است هر دو براي جلوگيري از ه شدن خون و اختلالاتي مانند:ترومبوز و رگ هاي واريسي اقدام ميکنند.
فشار خون بالا ،يک بيماري است که ميتواند سلامت قلبي و عروقي را تهديد کند براي کنترل کردن آن به طور طبيعي ,سعي کنيد هرروز عسل و سير را با معده خالي مصرف کنيد.
زماني که شما سير را خام مصرف ميکنيد ، آليسين ترشح شده از آن، ميتواند به جريان خون شما کمک کند و کلسترول اضافي را از بين ببرد اين يک راه حل عالي براي حفظ سطح تري گليسيريد شما است.
مطالعات نشان داده است که بسياري از اختلالات مزمني که افراد تجربه ميکنند ، به علت عدم تعادل در بدن است که باعث التهاب ميشود. عسل و سير هردو با التهاب مبارزه ميکنند و به عنوان داروهاي ضد درد طبيعي و براي کمک به وضعيت هايي مانند آرتروز,احتباس(جمع شدن) مايعات و اختلالات عضلاني کمک ميکند.
خواص ضد قارچ عسل و سير براي تقويت سيستم ايمني بدن شما بسيار عالي است هردوي آنها براي افزايش بهبود دفاع بدن در برابر ويروس ها، باکتري ها و هرنوع عامل بيماري زا ديگر مناسب است.
چه سرفه شما از يک عفونت باکتريايي باشد و يا يک ويروس ، هيچ چيز بهتر از شربتي که با عسل و سير خرد شده درست شده باشد ، سوزشي که احساس ميکنيد را آرام نميکند و همچنين به عنوان يک تحريک کننده خلط آور براي ازبين بردن خلط عمل ميکند.
با مصرف مداوم اين درمان، تمام علائم سرماخوردگي و آنفولانزا را به طور موقت کاهش مي دهد و به مبارزه با ويروس ها کمک مي کند و توليد آنتي بادي هايي که مسئول حفاظت از راه هاي هوايي شما هستند را تحريک ميکند.
براي به دست آوردن تمام مزايايي که در بالا ذکر شد، مطمئن شويد عسل و سيري که از آن استفاده ميکنيد، اصلي است. بسيار راحت مي شود عسل هاي ارزان را در فروشگاه ها پيدا کرد، اما اغلب آنها مواد مغذي ضعيف دارند زيرا 100? طبيعي نيستند و يا به آنها شکر اضافه ميکنند پس عسل طبيعي از جايي مطمئن خريداري کنيد.
1پيمانه عسل 335گرم
10حبه سير
يک ظرف شيشه اي دردار
حبه هاي سير را به قطعه هاي کوچکي خرد کنيد، عسل را به داخل ظرف شيشه اي بريزيد و با سير هم بزنيد. در آن را ببنديد و به مدت يک هفته در مکان تاريک قرار دهيد پس از اين زمان، شربت غني و سالمي خواهيد داشت.
عسل و سير را دردماي اتاق نگه داريد تا کريستالي نشود.
يک قاشق غذا خوري قبل از صبحانه بخوريد و يا آن را با يک فنجان آب گرم مخلوط کنيد.
به مدت هفت روز، اين مخلوط را هر روز به صورت خام مصرف کنيد، چند هفته اي صبرکنيد و دوباره تکرار کنيد .
توجه داشته باشيد که اثرات اين درمان، بسته به عادات روزمره افراد متفاوت است ؛ اگر شما همچنان به داشتن رژيم غذايي باچربي هاي اشباع شده ,قندها و ساير غذاهاي ناسالم ادامه دهيد, مطلقا چيزي تغيير نخواهد کرد.
درباره این سایت